26 Temmuz 2010 Pazartesi

Gezmeler tozmalar : )






Booos bolll tatil yaptık bu sene denize kumsala vede eş dost akraba ziyaretine doydukta geldik ışıltısı renkleri ve muutlu yuvamızın olduğu şehir istanbula :)

Enerji ve huzur yüklüyüz şu an ailenecek :)

Bu güzel günleri yaşamamıza sebep olacak imkanı ve sağlığı bize verdiği İçin mevlaya ne kadar şükretsek az :) Kalın sağlıcakla...

Sevgiler.


7 yorum:

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

Ohhh ne güzel, Allah bozmasın mutlu günlerinizi ama O 3üncü resme bakınca ayağımın altı çekildi resmen.Allah korusun yani alçak dahi olsa yapmayın şöyle şeyler !
Bebeklerdi büyüdüler maşallah bireyliği geçtiler genç kızlığa hızla ilerliyorlar.Allah bizlerden ayırmasın onları inşallah !!!

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

=)

Belkıs dedi ki...

amanın nasılda büyümüşşş kokoş şirine :)

Unknown dedi ki...

Sevgili Kübra Hanım merhabalar,

Bebeğinizle yaşadıklarınızı bloğunuzda paylaşıyor olmanız pek çok anne için yol gösterici. Ben de size bebeğinizin banyosu için faydalı bilgileri bulabileceğiniz bir site önermek istiyorum. www.ilkbanyokeyfi.com adresinde, bebeğinize banyo yaptırırken nelere dikkat etmeniz gerektiğinden, doğru su sıcaklık ayarına, bebekler için banyonun öneminden, banyo için gerekli malzemelere kadar bir çok önemli bilgiyi bulabilirsiniz.

Ayrıca siteyi ziyaret ettiğinizde bebeğinizin ilk banyo keyfi resimlerini yükleyip diğer katılımcılar ile paylaşabiliyorsunuz ve GROHE termostatik batarya almak için de hemen %15 indirim çeki alabiliyorsunuz. Bebeğinizi sağlık ve mutlulukla büyütmeniz dileği ile…

Sevgiler…

YAVRU KUŞUN ANNESİ ANNEKUŞ(*YASEMİN*) dedi ki...

Çok büyümüş. Ben yine uzunnn zamandır giremiyordum. Bir baktım ki kocamaaan olmuş. Çok güzelleşmiş kızımız. İnanamıyorum.

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

Kubra'cim ilk resimden NB'nin ne kadar bronzlastigini anlamak mumkun. Ama en son resime bittim, Allah'im bu ne guzellik, Masallah Subhanallah....Saclarin rengine bak yaa! 41.5 kere masallah... opuyoruz sizi

Adsız dedi ki...

Hay Maaşşşalh kuzuya. Çok tatlı yahu .

baby